Stichting Kinderfeesten Bosschenhoofd

Lege flessen inzamelen voor Oekraïne!

Opgehaald

164
65% bereikt van het totaalbedrag € 250
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Het SKB wil als organisator van allerlei kinderactiviteiten in Bosschenhoofd graag in actie komen voor Oekraïne. Met name het lot van alle kinderen die op de vlucht zijn of die in het oorlogsgebied zijn achtergebleven, raakt ons enorm. In samenwerking met Basisschool ‘t Bossche Hart organiseren wij een inzamelingsactie van statiegeldflessen. Dit betekent dat we zoveel mogelijk flessen gaan inzamelen en de gehele opbrengst zal worden overgemaakt naar Giro 555. Kom ook in actie en lever je statiegeld flessen in!

Waar & wanneer?

- Zaterdag 12 maart tussen 14.00u en 16.00u. Locatie: Midzomerplein in Bosschenhoofd voor het gebouw van Anna voor Zorg.

- Maandag 14 maart tussen 8.30u en 14.45u. Locatie: inleverpunt bij het voetbalveldje op het schoolplein van Basisschool ’t Bossche Hart, Mgr. Hopmanshof 2 in Bosschenhoofd.

Geen flessen, maar toch willen doneren? Er kan ook direct geld gedoneerd worden via onze speciale actiepagina voor Giro 555: https://www.inactievoorgiro555.nl/team/stichting-kinderfeesten-bosschenhoofd