S

Schiedamse meesters

in actie voor Oekraïne

Opgehaald

2.028
241% bereikt van het totaalbedrag € 840
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Veel Oekraïners hebben onze hulp hard nodig. Zowel de mensen die het land zijn ontvlucht als zij die zijn achtergebleven. Met jouw gift kunnen de samenwerkende hulporganisaties noodhulp verlenen. 

Wil je ook zo graag iets doen voor de mensen in Oekraïne? En ben je tussen de 2 en 16 jaar oud? Doe dan mee met de sponsorloop op 20 maart 2022. Geef je naam en leeftijd door via schiedamsemeesterinactie@gmail.com en laat je sponsoren door zoveel mogelijk familie en vrienden.

De sponsorloop
Het startpunt van de sponsorloop bevind zich op de kruising van de Jannetje Verbakelstraat en de Cornelis van der Loostraat. Kinderen tot en met 5 jaar lopen een klein parcour en kinderen vanaf 6 jaren lopen een rondje in de wijk. Je meldt je bij de aanmeldtafel, waarna je een stempelkaart krijgt. De organisatie zorgt voor water en wat lekkers na afloop.

Sponsorgeld ophalen
Je krijgt een flyer met een sponsorformulier in je brievenbus. Daar schrijf je op wie jou sponsort en voor welk bedrag per rondje. Je kunt jezelf ook toevoegen aan deze actiepagina van Giro555 door te klikken op '+ ik wil in dit team'. Laat daar je gegevens achter zodat je sponsoren na de loop eenvoudig geld kunnen doneren voor jouw prestaties, bijvoorbeeld door een QR code met ze te delen.  

Heb je vragen?
Stuur dan een email naar schiedamsemeesterinactie@gmail.com of stel je vraag in de app. Ook als je huishouden zelf niet meedoet aan de loop en je graag op een andere manier wilt helpen. 

Hartelijke groeten,

Joyce en Zdenka