Samen in actie voor Oekraïne!

Sieds van der Veen

Opgehaald

150
15% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

IK DONEER VOOR OEKRAÏNE, JIJ OOK?

Op 24 februari escaleerde de situatie in Oekraïne, er brak een oorlog uit met Rusland. In een paar dagen tijd zijn er al honderden doden en gewonden en zijn er al honderdduizenden Oekraïners op de vlucht geslagen naar buurlanden zoals Polen. De materiële schade is groot. Omdat de noodtoestand is afgekondigd en mannen tussen de 18 en 60 jaar moeten blijven om te vechten, staan veel ontheemde vrouwen en kinderen er alleen voor. De ontwikkelingen dreigen nu uit te lopen op een humanitaire ramp voor 44 miljoen Oekraïners.

Ik wil graag de Oekraïense bevolking helpen. Daarom doneer ik aan Giro 555, een samenwerking van 11 hulporganisaties waaronder Unicef, Cordaid, Rode Kruis en Save the Children. Van alle vakantieboekingen die ik als persoonlijk reisadviseur tot nu toe dit jaar heb gemaakt en die nog gaan komen doneer ik € 7,00 per boeking. Deze donatie kost jouw als klant uiteraard niets extra!

Wil je zelf doneren, dat kan natuurlijk ook. Met jouw gift (hoe klein ook) kunnen de samenwerkende hulporganisaties noodhulp verlenen. Help je mee? Doneren kan op https://www.inactievoorgiro555.nl/actie/sieds-van-der-veen!

Groet, Sieds

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer