J

Samen in actie voor Oekraïne.

Jasper Buitenhuis

Opgehaald

236
23% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Ruim een week geleden brak er een verschrikkelijke oorlog uit in Oekraïne. Dorpen en steden worden verwoest, vele burgers zijn inmiddels al omgekomen en duizenden zijn op de vlucht geslagen. Families zijn uit elkaar gerukt en weten niet of ze elkaar ooit nog levend terug gaan zien. Met een machteloos gevoel heb ik de afgelopen tijd het nieuws gevolgd. Woede, frustratie en verdriet vochten om voorrang. Ik heb weinig om mij op dit moment zorgen om te maken en dat knaagt. Ik wil iets doen, ik moet iets doen. Maar wat?
Ik heb besloten om 10 gratis coachingsessies t.w.v. €80 weg te geven. In ruil hiervoor vraag ik je om €55,50 te doneren. Mocht je geen interesse hebben in een coachingsessie, maar wil je mij alles vragen over uitstelgedrag, doelen stellen of wil je weten hoe het is om 3 jaar over de wereld te reizen? Uiteraard mag je dan ook gebruik maken van deze actie.
Wil je van beiden geen gebruik maken, maar wel gewoon geld doneren? Dit is ook heel erg welkom!
Het opgehaalde bedrag komt volledig ten goede aan giro 555. Mocht het ons met z'n allen lukken om €1000,- op te halen, dan zal ik er zelf nog €250 bovenop doen.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer