Slava Ukraini, heroyam slava!

Frank Houweling

Opgehaald

1.645
432% bereikt van mijn streefbedrag € 380
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

De Oekraïners hebben onze hulp hard nodig. Zowel de mensen die het land zijn ontvlucht als zij die zijn achtergebleven. Met jouw gift kunnen de samenwerkende hulporganisaties noodhulp verlenen. Geef daarom GUL! De mensen in Oekraïne zijn vredelievend en zijn hier het slachtoffer van een knettergekke Russische elite.

Ik heb als streefbedrag 380 euro gekozen. Waarom maar 380 euro hoor u denken. Dat is het landnummer van Oekraïne vandaar, maar daar staat dan altijd een '+' voor dus ik hoop op +380. Heel veel meer dus!!!

Wat ga ik doen; ik ga dit weekend meedoen aan een hardloopwedstrijd, waarbij ik ieder uur 6,7km moet hardlopen.
Dat houdt in dat ik op ieder heel uur start en binnen het uur die 6,7 km moet rennen. Wat ik over hebt is rust. Het volgende hele uur start ik met de volgende ronde, totdat ik niet meer kan...... Dat was al een bestaande wedstrijd, maar ik wil hieraan dit goede doel koppelen, omdat ik wat wil en moet doen voor de mensen in de Oekraïne.

De start is Zaterdagmorgen 5 maart om 05:00..

Iedere donatie is natuurlijk welkom! Maar wat mij leuk lijkt, is dat een ieder die wil doneren probeert te voorspellen hoeveel rondjes ik het ga volhouden en dat aantal in euro's donneert. Bv. 2 rondes is dan 2 euro maar 18 ronden is 18 euro.. en zo verder :-).  Er mag natuurlijk ook minder of juist méér per ronde gedoneerd worden. Ikzelf zal per ronde 3 euro doneren. Dat doe ik als ik gestopt ben met lopen. Vermeld bij je donatie het aantal rondes wat je verwacht dat ik ga volhouden.

Voor wie het aantal ronden goed heeft, betaal ik zijn donatie terug of verdubbel zijn bijdrage. (bij meerdere goede voorspellingen wordt er geloot).

Ik hoop op jullie support voor Oekraïne!!!
(en een klein beetje voor mij)

 

Slava Ukraini, heroyam slava!

 

De wedstrijd

https://orangosports.com/pages/orangorun

De registratie op strava

https://www.strava.com/clubs/895110/group_events/1094711

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer