Draag jij een steentje bij?

03 maart 2022 08:00

Hallo lieve iedereen,

2 maart laat in de avond heb ik deze giro-actie opgestart, ik wil graag zoveel mogelijk mensen bereiken die een donatie zouden willen doen voor de onschuldige slachtoffers uit Oekraïne. 

Hoe ik er na kijk is als volgt:

Ik heb inprincipe alles wat ik nodig heb, ik heb familie, vrienden, huis, baan en genoeg eten drinken en inkomen. Ik mag niet klagen, in vergelijking met hun heb ik nu veel. Deze oekraïners hadden dit ook, tot dat zowat alles hun afgenomen werd. Sommige verloren hun familie, vrienden of landgenoten. Vele verloren hun verblijfplaats en baan. 

Stel het was andersom geweest dat ik of jij een familie lid of vriend zou verliezen op zoon manier? Ik zou er kapot van zijn en me nu nog niet voor kunnen stellen hoe erg dat dan voor hun is (geweest), dan zijn er ook nog mensen die dit hebben zien gebeuren hoe iemand vermoord werd. Het is echt verschrikkelijk wat daar gebeurt, andersom zouden jij en ik ook hopen op hulp in alles wat maar kan. Al het geld wat wij doneren gaat uit naar de slachtoffers voor eten, drinken, verblijf, medische redens & een toekomst die zij momenteel heel angstig in zien.

Ik hoop dat jij net als ik dit zo ziet en iets wil doneren. 

#PrayForUkraine #WeDoenHetSamen 💙💛

Liefs

Eva